THE یبوست خرگوش DIARIES

The یبوست خرگوش Diaries

The یبوست خرگوش Diaries

Blog Article

احساس میکنم (با عرض پوزش) مدفوع دم مقعد هست ولی چون خیلی سفت شده بیرون نمیاد.با وجود این ک هم سیلاکس خوردم هم شربت ملین هم دارو گیاهی و هم شیاف هموروئید زدم هم شیاف گلیسیرین، ولی هیچ فایده ای نداشته و ذره ای نرم نشده ک بتونم دفع حاجت کنم.

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

پزشک بر اساس موارد زیر درباره درمان یبوست تصمیم‌گیری می‌کند:

ورزش: افرادی که زندگی بی‌تحرکی دارند، غالباً بیشتر از افرادی که فعال هستند به یبوست دچار می‌شوند. با این وجود، مطالعات محدودی نشان می دهند که ورزش در رفع یبوست و تحریک حرکات روده تأثیر چندانی ندارد و فقط به منظور فواید دیگر آن در حفظ سلامتی توصیه می‌شود و نمی‌توان از آن به عنوان یک خط درمانی یبوست به تنهایی بهره برد.

استرس، تغییرات روتین و شرایطی که انقباضات عضلانی روده بزرگ را کُند می کند یا تمایل به توالت رفتن را به تاخیر می اندازد نیز ممکن است منجر به یبوست شود.

دکتر پژمان ملا خلیلی فوق تخصص گوارش و کبد بزرگسالان دریافت نوبت

خاکشیر منبع خوبی از فیبر است که به تقویت حرکات روده و هضم سالم کمک می کند.

با وجود این‌که یبوست یک بیماری و اختلال گوارشی شایع در نظر گرفته شده است اما بسیاری از مردم به چشم بیماری به آن نگاه نمی‌‌کنند و خیلی راحت از کنار آن می‌گذرند.

بنابراین اگر متوجه تغییر الگوی دفع در بیش از دو هفته، خون در مدفوع، درد هنگام اجابت مزاج، کاهش وزن ناگهانی و قطر کم مدفوع شدید باید با پزشک مشورت کنید.

عادات روده هر فرد متفاوت است. برخی افراد سه بار در روز و برخی دیگر سه بار در هفته دفع مدفوع دارند.

یبوست‌هایی که به دلیل کندی حرکت روده‌ای به وجود آمده‌اند نیاز به درمان دارویی جدی و حتی جراحی دارند. در این افراد درمان دارویی را برای دو الی سه ماه با تجویز انواع ملین‌ها و پسیلیوم و شیاف بیزاکودیل امتحان می‌کنند، اگر درمان‌های ارائه شده تأثیرگذار نبود فرد کاندید جراحی می‌شود.

اگر متوجه شدید که کودکتان تنفس سریع، خس خس سینه، تنگی نفس یا سرفه خشک جلوگیری از یبوست و خش خش همراه با مخاط شفاف، تب یونجه یا آلرژی را تجربه می کند.

از انجیر و الو خشک هم استفاده میکنم یه وقت های تاثیر گذاره ولی خیلی سفت و درشت و هر دو روز یکبار. ترجیحا مصرف مواد شیره هم دارم

یکی از علت های اصلی ابتلا به یبوست دو بیماری هموروئید یا بواسیر و شقاق مقعدی هستند. زیرا زمانی که افراد به این دو عارضه نشیمنگاهی مبتلا می شوند، به دلیل درد و سوزش از رفتن به دستشویی خودداری می کنند. در نتیجه مدفوع سفت شده و یبوست ایجاد می شود.

Report this page